Отзиви на пациенти

Добавете вашия отзив

Здравейте, бих искала да споделя своето мнение. Една моя приятелка, която отдавна е пациент на д-р Велева ми препоръча да отида при нея. 2 минути след както седнах на стола вече знаех, че това е моя зъболекар - усеща се, че знае точно какво прави и работи много внимателно. В кабинета обстановката е много приятна, няма миризми на медикаменти и т.н. Има и доста модерна апаратура. Ако се колебаете, дали и при кого да отидете на зъболекар, препоръчвм ви да посетите д-р Велева, изключителен професионалист е и със сигурност ще направите отличен избор.

Бояна Петкова
 

Д-р Велева е професионалист от много висока степен. Ходила съм при много стоматолози, но тя е вече моят зъболекар. Пътувам от провинцията за да ми лекува зъбите. Д-р Велева БЛАГОДАРЯ

Велина Бориславова
 

Препоръчвам д-р Велева, защото отговаря на въпросите ми, спазва графика си и не ме пренасочва към други зъболекари, а поема отговорност за извършеното от нея лечение.

Владимир Валентинов
 

Случайно открих кабинета в интернет, като целях да открия удобен стоматолог в квартала. Супер доволна съм от случайното си попадение.

Елена Костадинова
 

Останах много доволен от вниманието и професионализма, с което д-р Велева се отнесе към мен и синът ми, който всъщност пръв беше нейн пациент. Той е на 10год. и по-принцип до сега никога не е бил толкова спокоен при друг зъболекар. Кабинета изглежда отлично оборудван и се потдържа в перфектна чистота. Намира се на много удобно място на самия бул. "Бъкстон" зад предпоследната спирката на тролей 2. Препоръчвам ви да го посетите.

Иван Христов
 

Здравейте, бих искал да споделя мнението си за д-р Велева. Тя ми направи почти цялостна рекунструкция в устата (доста короники и т.н). Останах супер доволен от нея и техниката, която притежава. В едно от посещенията, дори използва дентален лазаер. Досега не бях лекуван с такова нещо, нямаше никаква болка. Горещо я препоръчвам на всеки, който иска да има качествено направени зъби. 

Петър Колев
 

Изключително съм доволна от професионализма и вниманието на д-р Велева. Приятната атмосфера в кабинета наистина предразполага пациентите. Персоналното внимание, което получих ми помага да преодолея неприятното чувство и страх, които имам отдавна. Без съмнение открих своя дентален лекар. Искрено препоръчвам на тези, които все още търсят своя да посетят д-р Велева!

Екатерина Шарланджиева
 

Здрaвейте, изкaзвaм огромнaтa си блaгодaрност нa д-р Десислaвa Велевa зa професионaлизмa, коректносттa и прекрaсното отношение, с което подхождa към пaциентите си. Впечaтлен съм от внимaнието към детaйлите при осъществявaне нa дентaлните процедури. Всичко товa, съчетaно с опитa й придобит зaд грaницa е покaзaтел зa високото професионaлно ниво нa рaботaтa и.

Ивaн Съботинов
 

Здравейте, искам да изразя своето задоволство от постигнатия резултат след избелването на зъбите ми от д-р Велева.
След препоръка от моя приятелка, която е избелвала зъбите си при нея, отидох и аз. Нямаше никаква болка по време и след избелването, а резултата е изключителен. Избелвала съм зъбите си 3 пъти при други зъболекари и 1 път сама в къщи, но до сега никога не са били толкова бели!
Ако сте решили да си избелвате зъбите или се чудите дали и къде да го направите - препорчъвам д-р Велева

Десислава Иванова
 

Здравейте, от 2012г. съм пациент на д-р Велева. Бих искал да я поздравя за професионализма и за това, че непрекъснато инвестира в нови апарати и удобства за пациентите. През последното ми посещение преди дни ме изненада с нова ентъртеймънт системата в кабинета. Бих казал, че дори ми е приятно, като се сетя, че трябва да ходя на зъболекар там. Препоръчвам ви да я посетите. 

Красимир Николов
 

Д-р Велева е страхотен специалист и човек. Винаги подхожда изключително професионално с грижа и разбиране към моите проблеми. Безрезервно я препоръчвам при нужда от отличен зъболекар!

Велислав Панчев
 

Препоръявам д-р Велева на всеки, който иска да си заведе детето при добър зъболекар. Отнася се с много внимание и търпение към мойте деца и те дори искат да ходят на зъболекар при нея. Имам не малко приятели, който водят и свойте там и споделят мнението ми. Ако искате да създадете добри навици на децата си да ходят на зъболекар в бъдеще и да нямат страх от това - трябва поне веднъж да ги заведете при д-р Велева и ще видите разликата.
Поздрави!

Калин Игнатов