Услуги

В зъболекарски кабинет "Доктор Дент" се предлага широк спектър  от дентални услуги - почистване на зъбен камък, професионално избелване на зъби, лечение на кариес и неговите усложнения, лечение на заболявания на ораланта лигавица, възстановяване на зъбите с различни видове коронки, изработка на протези, лазерна терапия и т.н.
Онова, върху което бихме искали да поставим акцент, обаче е профилкатиката и ранната диагностика на заболяванията на твърдите зъбни тъкъни и зъбодържащия апарат, защото именно те ще Ви осигурят комфорт и естетика с минимум разходи и терапевтични процедури.
С особенна отговорност се отнасяме към тях при децата, тъй като осъзнаваме, че те са ключов фактор за формирането на здраво и правилно подредено съзъбие за цял живот.
При първата ни среща с Вас в кабинета се провежда щателен преглед и при необходимост се съставя лечебен план. При изготвянето му се вземат предвид обективното Ви състояние и Вашите желания.
Стойността на лечението се конкретизира и обсъжда с Вас и при съгласие се планират лечебните манипулации.
Лечението при нас се провежда съобразно световните стандарти за добра дентална практика, а именно качествени материали, съвременни терапевтични подходи, 100% безопасност от кръстосани инфекции и гаранция на проведеното лечение.
За информация относно конкретна услуга (вид, времетраене, цена), моля, обадете се или използвайте формата за обратна връзка.